lauantai 9. huhtikuuta 2016

Varusteurheilijan haaveita

 *Postausta ei ole toteutettu yhteistyössä kenenkään kanssa, vaikka tekstissä esiintyy linkkejä yrityksien sivuille* 

Aina löytyy jotain mitä olisi aivan pakko saada. Useinmiten uudet hankinnat eivät ole tarpeellisia, sillä kaapit pursuaa jo ennestään käyttökelpoisia tavaroita. Mutta tämä uusi olisi niin kivan värinen ja paljon paljon parempi kuin nykyinen. Onko tuttu tunne?

Itse tunnistan itseni varusteurheilijaksi. Saan aina valtavasti motivaatiota tekemiseen uusista varusteista ja tavaroista. Minkään tietyn merkin kannattajaksi en ilmoittaudu, vaan ostan aina sen mikä eniten miellyttää silmää ja rahapussia. Suurin seikka joka vaikuttaa jonkun haluamiseen tai ostamiseen onkin tuotteen väri. Joku on siksi pakko saada, koska se sopisi täydellisesti yhteen jo olemassa olevien tavaroiden kanssa.

Monesti ostokäyttäytymiseen vaikuttaa vahvasti myös muiden ihmisten mielipiteet. Koirapiireissä ei taida olla niin suurta kinaa eri merkkien paremmuudesta kuin hevospiireissä, missä tiettyjen merkkien käyttäjät leimataan heti. Jokaisella kuitenkin on oikeus ostaa ja käyttää mitä haluaa. Esimerkiksi treeniliivin voi omistaa vaikkei intohimoinen tokoharrastaja olisikaan, jopa multa löytyy treeniliivi kaapista! 

Seuraavana olisikin muutamia varusteita, jotka ovat tällä hetkellä haaveissani:

 
Nordwand ulkoiluhousut | Hurtta Lifeguard säärystimet | Hurtta Active valjaat | Hurtta Lifeguard Dazzle valjaat | Alac jälkiliina

En omista ollenkaan ulkoiluhousuja, joten ruotsalaisen Fritidsfabrikenin sivuilta löytyvät Nordwand housut olisivat oikeasti tarpeelliset! Näitä housuja saa 85 eurolla ja värivaihtoehtoja on vaikka muille jakaa. Itse olen rakastunut kuvan lilaan ja toiveissa olisi saada housut syksyn kurakeleille.

Myös Hurtan Lifeguard säärystimet tulisivat todelliseen tarpeeseen. Ostin itselleni viime jouluna Haltin goretex ulkoilukengät ja nopeasti tuli huomattua, että muuten niin täydellisten kenkien matalasta varresta johtuen loskakeleillä kävellessä sukat kastuvat. En tiedä kuinka jalkojani oikein nostelen, mutta kävellessäni kenkien pohjista lensi kengän varren ja housujen lahkeiden välistä loskaa sukilleni. Kyseisiä säärystimiä löytyy niin oranssina, keltaisena kuin pinkkinä hintaan 39,90e. Haluamaani keltaista väriä löytyy esimerkiksi Kotieläintarvikkeelta Seinäjoelta, missä niitä olenkin paikan päällä käynyt hypistelemässä. Ehkäpä nämäkin saapuisivat ilahduttamaan syksymmällä kun on taas pimeää ja märkää (ja rahaa..).

Valjaat ovat sarjassamme "eivät ole tarpeelliset, mutta koska mä haluun niin pakko saada".  Haaveilen noita kirsikan värisiä Hurtta Active valjaita arkivaljaiksi molemmille koirille. Huomioväriset Hurtta Lifeguard Dazzle valjaat puolestaan olisi aivan täydelliset Hertalle jälkivaljaiksi. Joo tiedän, ettei olla varmaan pariin vuoteen mejäilty, mutta on meillä tarkoitus vielä jatkaa kokeisiin asti! Ehkä nää uudet valjaat antais motivaation tarttua itteään niskasta kiinni ja sopia verijälkitreenit kasvattajan kanssa? Petenkoiratarvikkeelta Hurtta Active valjaat alkaen 34,90e ja Mustista ja Mirristä Dazzle valjaat alkaen 39,90e. Mustista ja Mirristä ostaessa voisinkin hyödyntää sen mätsärin numerolappuna olleen 5 euron etukupongin..

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisempänä ihanan keltainen jälkiliina! Samaa sarjaa valjaiden kanssa, eli ei oikeasti tarvetta mutta pakko saada. Tiedostan kyllä että mulla on itseasiassa jo kaksi jälkiliina, oranssit 5 metrin ja 10 metrin pituset nailonnauhaliinat. Mutta kun tää keltanen sopis niin hyvin sitten noihin uusiin jälkivaljaisiin, eikö niin? Ja onhan nyt tollanen pyöreä luonnonkuminen liina ammattimaisespi kuin 1,5 cm leveä nailonliina, vai mitä? Kuvassa olevaa Alacin keltaista jälkiliina myydään esimerkiksi Petenkoiratarvikkeella 25,95e.

Tunnistaako kukaan muu itseään varusteurheilijaksi? Entä mikä sinulle on tärkeää ostopäätöstä tehtäessä? Onko se tuotteen väri, hinta vai merkki tai kenties nämä kaikki?

P.S. Yksi varuste yllä olevasta kuvasta lähti tällä viikolla tilaukseen. Arvaatko mikä se on, ennen kuin esittelen sen ensi viikolla blogissa?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti