lauantai 10. syyskuuta 2016

Kertaus kesään


Kesä meni ohitse heittämällä. Töitä paiskottiin urakalla huhtikuun lopusta elokuun loppuun. Blogi oli hiljaiselolla ja koko kesän aikana ilmestyi ainoastaan neljä postausta. Mutta ymmärrettävästi vähäisille vapaapäiville löytyi muutakin tekemistä kuin läppärin äärellä istuminen. Lomaa meillä oli ruhtinaallisen viikon verran, joka vietettiinkin viime viikolla. Tällä viikolla alkoikin sitten koulu ja erikoistumisopinnot. Vapaa-ajan puute tulee varmasti vaivaamaan myöhemminkin, sillä erikoistumisvuosi on rankin vuosi koulussa.

Koirarintamallakin kesä oli melko hiljainen. Hippu täytti 8-vuotta ja se sai nauttia kotikoiran roolista sillä välin kun Hertan kanssa käytiin parit näyttelyt ja mätsärit. Näyttelyistä löytyy hieman juttua täältä, mutta mätsäreistä ei tullu edes kirjotettua tänne kun niistä ei sen kummempaa menestystä tullut. Hertta joutui elokuussa myös ensimmäistä kertaa hammaskivenpoistoon. Itse toimenpide sujui ilman ongelmia ja hampaat olivat hyvässä kunnossa.

Ensi viikolla onkin edessä sitten Hertan 5-vuotis synttärit sekä Limingan ryhmänäyttelyt, jotka tosin siirrettiin Oulun Äimäraution raviradalle suuren osallistujamäärän vuoksi. Bedlingtoneja on molempina päivinä kehissä 4 kappaletta. Kaukauset haaveet valioitumisesta kyseisenä viikonloppuna on nyt entistä kaukaisempia, sillä lauantain tuomariksi vaihtui Markku Kipinä. Jotenkin on kutina ettei Hertta miellytä tätä tiukkaa liiketuomaria tarpeeksi.. No viikon päästä ollaan sitten viisaampia!

2 kommenttia: