perjantai 10. marraskuuta 2017

Missä mennään ja mitä tehdään


On taas aika ryhdistäytyä tämän blogin suhteen. Syksy on mennyt kiireessä. Monta epätoivoista yritystä on ollut kirjoittaa, mutta aina motivaatio vain loppui kesken ja postauksen alku jäi luonnoksiin. Viimeinen motivaation tappaja oli kyllästyminen entiseen ulkoasuun. Kauan pähkäilinkin mitä asian kanssa tekisin kun tahdoin jotain erilaista, mutta rahalle oli muutakin käyttöä. Onneksi sitten pienellä googlailulla löysin ilmaisia ulkoasuja tarjoavan sivuston ja tässä sitä taas ollaan. Ennen kuin päästään erillisessä postauksessa käymään peräti neljän näyttelyn tulokset läpi, niin ajattelin kertoa miten meillä menee näin yleisesti.

Viime postauksen jälkeen on tapahtunut pienoinen elämän muutos. Elokuussa kesätyöni loppui ja muutin koirien kanssa Keski-Suomeen erikoistumisharjoitteluani suorittamaan Antin jäädessä vielä työskentelemään Etelä-Pohjanmaalle. Tätä harjoittelua on enää 1,5 viikkoa jäljellä ja sitten alkaakin toisenlaiset seikkailut. Nimittäin sain vakituisen työpaikan ja aloitan työt joulukuussa. En voi vieläkään oikein uskoa todeksi tätä. Syyskuun alussa oltiin meidän mökillä käymässä kun selailin kännykällä työkkärin sivuja ja törmäsin ilmoitukseen, jossa haettiin karjanhoitajaa lypsykarjatilalle juuri sille alueelle mihin tahdottiin asettua. Laitoin hakemuksen sisään ajatuksella, että pakko kokeilla kun harvoin tällä alueella on oman alan töitä tarjolla. Pari päivää tästä sain kutsun työhaastatteluun ja siitä taas parin päivän päästä sain soiton, että tahtoisinko ottaa paikan vastaan. Samana päivänä järjestyi vielä uskomattoman ihana vuokra-asunto vain kuuden kilometrin päästä työpaikasta. Oon vaan niin onnellinen ja kiitollinen tästä mun tilanteesta. Vielä kun saisin nämä opinnot loppuun niin voisi sanoa kaiken olevan täydellistä. Tavoitteena onkin valmistua ensi kesään mennessä. Paljon työtähän se tulee vaatimaan, mutta nyt on motivaatio kohdallaan.

  

Kuten tämän postauksen alussa jo mainitsin, niin monta näyttelykertomusta olisi rästissä. Näyttelyrintamalla on ollut siis aktiivista, mutta muuten ollaan otettu koirien kanssa ihan rennosti. Hippukin pääsi alku syksystä karvoistaan ja kasvattelee nyt uutta ja toivottavasti parempaa turkkia ensi vuodelle. Sekin tuntuu nyt puhjenneen kukkaan tai sitten veteraanikehissä ollaan vaan niin paljon löysempiä arvostelussa. Hertan paino on pysynyt ihan hyvänä, mutta vielä olisi hieman varaa lähteä kyljistä pois ennen Tamperetta, johon päätetään meidän näyttelyvuosi.  Ensi vuodelle olisi paljon potentiaalisia näyttelyitä, mutta tuomaritiedot ja työvuorot sitten tekee sen lopullisen ratkaisun minne mennään. Muuten tässä ei nyt mitään erikoisia suunnitelmia ole, Hertta tosin kaipaisi taas hammaskivenpoistoa ja Hippua odottaa edelleen silmätarkastus.

Loppuun voisin vielä vinkata meidän instagramista, johon minäkin viimein liityin. Sieltä löytyy paljon kaikkea muutakin kuin vain koirajuttuja, joten jos kiinnostaa niin seuratkaa ihmeessä meidän menoa myös siellä :)

Mitä mieltä uudesta ulkoasusta? 
Hot or not?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti