keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kuulumiset kiireiseltä viikolta



Viimeinen viikko onkin ollut kiireistä aikaa Sarka messujen vuoksi, jossa olin tekemässä opinnäytetyötäni. Päivät meni messuja valmistellessa, messuilla ollessa sekä messujen jälkimainingeissa. Samaan aikaan myös koirille tuli pientä taukoa lenkkeilystä, sillä tiet olivat niin liukkaita ettei nelijalkaisetkaan meinannut pystyssä pysyä. 

Kaikesta kiireestä huolimatta yhtenä päivänä aikaa riitti myös Hertan trimmaamiselle. Ilmoitin Hepun tosiaan Tuusniemellä 27.2 olevaan ryhmänäyttelyyn, joten sitä silmällä pitäen tein alustavan näyttelytrimmauksen sille. Samalla pääsin myös testaamaan uutta, lyhyemäksi leikkaavaa trimmauskoneen terää, jonka ostin jokunen aika sitten. Ja en voi olla muuta kuin tyytyväinen sen tekemään leikkuujälkeen, trimmaus näyttää nyt paljon huollitellummalta. Olisi pitäny ostaa kyseinen terä jo aikoja sitten..!


Kaiken sen karvan alta kuoriutui oikein sievä ja kauniin tummassa turkissa oleva Hertta

Nyt tässä sitten jännitellään tuota kuun lopussa olevaa näyttelyä ja toivotaan kaikki sormet ja varpaat ristissä, että vihdoin tällä kertaa me pärjättäisiin. Odotukset on ainakin korkealla, mutta nöyrin ja avoimin mielin sitä mennään, ettei sitä sitten liikaa petytä kun se tuttu EH tai H sieltä napsahtaa. Kuitenkin Hertan laihdutuskuuri on sujunut suunnitellusti ja melkein puoli kiloa ollaan saatu karistettua pois kilon ylipainosta! Vielä viimeinen rutistus ennen näyttelyä ja toivominen ettei liukkaiden teiden pakottama tauko lenkeistä kostautunut liikaa..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti