torstai 25. helmikuuta 2016

Koirattomat kuulumiset


            


Tällä viikolla onkin tullut vietettyä koirata elämää, sillä olimme esittelemässä kouluamme maanantaista keskiviikkoon Kainuun Prikaatissa. Viime viikon perjantaina ajoimme ensiksi Keski-Suomeen, jonne sekä koirat että kotilot jäivät vanhemmilleni hoitoon. Sunnuntaina suuntasimme auton keulan kohti Kajaania ja Scandic Kajanusta, jossa yövyimme reissun ajan. Esittelypäivät olivat melko pitkiä ja sen kaiken seisomisen tunsi kyllä iltaisin jaloissa!  Vaikka alunperin oli suunnitelmissa käydä hotellin kuntosalilla sekä viereisessä vesiliikuntakeskuksessa, niin eihän sitä jaksanut päivän jälkeen mitään muuta kuin kaatua hotellihuoneen sängylle katsomaan telkkaria ja valmistautumaan seuraavan päivän seisomiseen... Eilen sitten ajettiin suoraan Kajaanista takaisin tänne Etelä-Pohjanmaalle, sillä tänään oli koulua. Myös huomenna on jokunen tunti koulua ja sen jälkeen lähdetään taas Keski-Suomeen hiihtoloman viettoon. Matkalla olisi tarkoitus poiketa Findogsilla Ähtärissä ostamassa uusi karsta sekä kampa ja kauan himoittu näyttelykansio koirien papereille.

Hippu ja Hertta sekä kotilot ovat saaneet kyllä superhoitoa vanhemmiltani! Tytöt ovat saaneet päivittäin usean kilometrin lenkit sekä päässeet lenkkien lisäksi kolmena päivänä myös juoksemaan mökillemme vapaana. Lisäksi Hertalle tarkasti laskemastani ruokavaliosta on pidetty grammalleen kiinni eikä ylimääräisiä herkkuja ole sille annettu vaikka se on kerjännyt. Taisin kyllä sen verran kovan palopuheen pitää siitä, ettei Herttaa saa lihottaa ennen Tuusniemeä (joka muuten on jo ylihuomenna!). Vanhempani vitsailivatkin, että jos he ovat ovella vastassa matkalaukkujen kanssa tullessamme takaisin, niin he ovat epäonnistuneet Hertan kanssa :D 


Tuusniemi tosiaan on jo aivan ovella ja viikko sitten sähköpostiin tulikin näyttelykirje numerolappuineen.  Hertta löytyy numerolla 435 kehästä 5. Valmistautuminen alkaa osittain jo tänä iltana kun yritän muistaa pakata täältä kaiken oleellisen näyttelytavaran mukaan Keski-Suomeen. Huomeniltana on sitten vuorossa Hertan trimmaaminen. Ajatuksena on myös tehdä aikataulupostaus näyttelypäivästä, mutta saa nähdä kuinka hyvin muistan ja kerkeän kuvailemaan päivän tapahtumia :)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti