lauantai 17. joulukuuta 2016

Yhteenvetoa ja tavoitteita

 

Vuosi alkaa olla pikku hiljaa paketissa ja on aika vetää yhteenveto kuluneesta vuodesta sekä asettaa tavoitteet ensi vuodelle. Ensimmäistä kertaa ikinä ilmoitan meidän tavoitteet julkisesti, joten toivattavasti tämä motivoi entistä enemmän niiden saavuttamisessa!

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa totesin, niin kuluneen vuoden aikana ollaan käyty aktiivisesti näyttelyissä ja mätsäreissä. Hertan kanssa kerettiin käydä kehässä yhteensä 12 kertaa, joista puolet oli mätsäreitä ja puolet virallisia näyttelyitä. Molemmissa menestyttiin varsin mukavasti. Mätsäreissä esiinnyttiin neljästi punaisen nauhan arvoisesti ja kahdesti sinisen nauhan. Sijoituksille asti pääsimme puolestaan kolmessa mätsärissä, parhaan sijoituksen ollessa BIS4. Virallisissa näyttelyissä meni paremmin kuin uskalsin edes kuvitella. Laatuarvosanat vaihtelivat tasaisesti erittäin hyvästä erinomaiseen ja sertifikaatin arvoiseen. Unohtumattomimpana tapahtumana tietenkin Hertan ensimmäinen serti Tuusniemeltä. Myös Limingan varaserti lämmitti mieltä, sillä erinomaisen ja sa:n saaminen ei ole ollut mikään itsestäänselvyys meille.

Hipun kanssa kävimme ainoastaan yhdessä mätsärissä, missä hienosti tuloksena SIN3. Kahden vuoden totaalisen esiintymistauon jälkeen ei voi olla muuta kuin tyytyväinen tästä.




Match showt Hertan kanssa:
26.3 Jyväskylä - PUN ei sijoitusta
20.4 Jyväskylä - PUN4
27.7 Seinäjoki - SIN ei sijoitusta
13.8 Jalasjärvi - PUN ei sijoitusta
8.10 Seinäjoki - PUN4

Match showt Hipun kanssa:






Näyttelyt Hertan kanssa:
15.5 Nurmo RN - AVO-ERI AVK1
29.5 Keuruu RN - AVO-EH AVK1
17.9 Liminka RN - AVO-EH AVK2
22.10 Seinäjoki KV - AVO-EH AVK1


  
Ja sitten niihin tavoitteisiin. Molempien koirien kanssa on tarkoitus kiertää aktiivisesti näyttelyitä ja alustavaa näyttelykalenteria onkin jo tehty. Hertta olisi tarkoitus saada muotovalioksi, mutta ennen kuin kehiin menoa voidaan edes harkita niin se täytyisi saada taas laihtumaan. Pari kuukautta sitten se oli ihan ok kuntoluokassa, mutta heti kun vuoden viimeiset näyttelyt oli käytynä nii tapahtui repsahdus... Onneksi ensimmäiset näyttelyt on vasta huhtikuussa, niin tässä pitäisi olla ihan hyvin aikaa toteuttaa laihdutuskuuri. Hipun viime näyttelyistä on puolestaan jo niin kauan aikaa, etten osaa yhtään arvella millaisia arvosteluja sieltä tulee. Tavoitteena (toiveena) olisi kuitenkin saada Hipusta edes kerran rop- tai vsp-veteraani. Hipun kanssa ei sitten muita tavoitteita olekkaan, mutta Hertan kanssa haaveilen canicrossin harrastesarjaan osallistumisesta. Pelkään suuresti, että tämä tavoite jääkin vaan haaveeksi, sillä en tiedä onnistunko tai kerkeänkö opettaa Hertalle vetämisen ennen syksyn kisoja. Ehkä parempi tavoite olisi edes yrittää opettaa sitä vetämistä? Itselleni olen puolestaan asettanut melko suuret tavoitteet, sillä haluaisin päästä eroon 10 kilosta ensi vuoden aikana. Hieman jo kauhistuttaa kuinka paljon tämä tulee tuottamaan tuskaa, mutta toivon että suuren tahdonvoimani avulla tästäkin haasteesta selvitään kunnialla.

Tavoitteet Hertalle:

Noin 1 kg laihduttaminen
Suomen muotovalion arvo
Canicross harrastesarjan kisa

Tavoitteet Hipulle:

Paluu näyttelykehiin
Rop- tai vsp-veteraani tulos näyttelystä

Tavoitteet itselleni:

Terveelliset elämäntavat
Noin 10 kg laihduttaminen
Juoksuharrastuksen jatkaminen (ja canicrossin harrastesarja)
 
 
Millaisia tavoitteita teillä on ensi vuodelle?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti